I am Raised to life – Christelijk dames Doop T-shirt

 19,95

Wij verzenden binnen +/- 3 tot 5 werkdagen, daar welke elke bestelling op maat produceren. Wij kunnen dus niet garanderen dat als u op maandag besteld, uw shirt voor de komende zondag binnen is. Bestel tijdig uw doop t-shirt!

Een extra tekst? De print in een andere kleur of ander formaat? of welke andere wens dan ook, geef hem aan! Een tweede print kost € 8,50 extra.

Productbeschrijving

Wij zijn allen gedoopt in één Geest en zijn daardoor één lichaam geworden; of we nu Joden of Grieken zijn, slaven of vrije mensen, we zijn allen van één Geest doordrenkt. 1 Korintiërs 12:13

Wilt u bestellen voor een kerkelijke gemeente? Neem dan eerst contact met ons op! We passen speciale tarieven toe voor kerkelijke gemeenten!

I am Raised to life - Christelijk dames Doop T-shirt

Dit doop shirt is te bestellen voor een vriend, bro(er) uit de gemeente of je kunt als kerkelijke gemeente voor alle dopelingen hetzelfde shirt inkopen! Bij grotere aantallen kunnen we natuurlijk scherpere prijzen leveren. 

“En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Ons gelijkenis.” (Gen 1:26)

De prachtige waarheid over jouzelf is dat jij gemaakt bent als een persoon met een goddelijke natuur!
Vanuit het Wij en Ons in dit vers kunnen we zien dat vanaf de schepping de volmaakte drie eenheid van De Vader, Zoon en Heilige Geest samen vol liefde jou hebben gemaakt.
Dus de Goddelijke potentie is in ons geplant! Maar wat is er dan nodig om onze goddelijke natuur maximaal te benutten?
Door de zonde van de mens, vanaf Adam & Eva door heel de Bijbel tot aan de komst van Jezus toe, Heeft God vele pogingen gedaan de mensheid de kans te geven om in het reine met God te komen en God dus lief te hebben zoals Hij ons lief heeft.
Zoals je wellicht weet was de duivel de aanbidding leidende engel in de hemel, maar hij kreeg het te hoog in zijn bol en vond zichzelf aan god gelijk. God heeft hem samen met de engelen die onder hem stonden de hemel uit geworpen om te dolen op aarde. Sindsdien is het de duivel aardig gelukt om met zijn leugens een hoop ellende op aarde te veroorzaken.
“Wie geloofd en gedoopt is zal gered worden.” (Markus 16:16)
Om terug te kunnen keren naar een herstelde natuur, de goddelijke natuur geeft de Bijbel duidelijk aan dat je
1) Eerst zou moeten geloven en 2) Je zou moeten laten dopen en dan zul je pas gered worden.
Belangrijk: Wanneer Jezus in de Bijbel, Voorwaar, Voorwaar zegt dan kun je beter op het puntje van je stoel gaan zitten en opletten, wanneer Jezus dit zei kwam er iets waarmee Hij iets heel duidelijk wilde maken.
“Jezus zei: Voorwaar, Voorwaar, Ik zeg u: Als iemand niet opnieuw geboren wordt, kan hij het koninkrijk van God niet zien. Nicodemus zei tegen Hem: Hoe kan een mens geboren worden als hij oud is? Hij kan toch niet voor de tweede keer geboren worden uit de mo0ederschoot? Jezus antwoorde; Voorwaar, Voorwaar, Ik zeg u: Als iemand niet opnieuw geboren wordt uit water en Geest kan hij het koninkrijk van God niet binnen gaan.” (Johannes 3:3-6)
Het eerste wat opvalt is dat Jezus eerst zegt dat je opnieuw geboren moet worden uit water en Geest. Daar Jezus mens is, is dat exact hoe Hij zelf zijn bediening is gestart en Hij het ons heeft voorgedaan! De Eerste keer dat Jezus werkelijk als zoon van god manifesteert is nadat Johannes de Doper Hem doopte door onderdompeling met water en nadat Jezus opkwam uit het water daalde De Geest op Jezus neer als een duif en pas hierna spreekt God de woorden: Dit is mijn geliefde zoon in wie ik mijn welbehagen heb.
Voor Jezus werkte het dus niet anders dan voor jou en mij omdat we naar Gods gelijkenis zijn geschapen.
“Híj is het van Wie ik gezegd heb: Na mij komt een Man Die voor mij geworden is, want Hij was er eerder dan ik. En ik kende Hem niet, maar opdat Hij aan Israël geopenbaard zou worden, daarom ben ik gekomen om te dopen met het water. En Johannes getuigde: Ik heb de Geest zien neerdalen uit de hemel als een duif, en Hij bleef op Hem. En ik kende Hem niet, maar Hij Die mij gezonden heeft om te dopen met water, Die had tegen mij gezegd: Op Wie u de Geest zult zien neerdalen en op Hem blijven, Die is het Die met de Heilige Geest doopt. (Johannes 1:30)
“En nadat Jezus gedoopt was, kwam Hij meteen op uit het water; en zie, de hemelen werden voor Hem geopend, en Hij zag de Geest van God als een duif neerdalen en op Zich komen. En zie, een stem uit de hemelen zei: Dit is Mijn geliefde Zoon, in Wie Ik Mijn welbehagen heb!” (Mattheüs 3:16)
Als dit voor Jezus nodig was en wij krijgen de opdracht te geloven en ons te laten dopen, dan zul je begrijpen dat je pas zult merken wat de reden exact is. De Heilige Geest zal namelijk pas als een duif op je neerdalen nadat je gedoopt bent. En iets wat je niet kent, kun je niet missen vooraf. Daarom staat in het vers van Markus 16 ook allereerst geloof, want geloof is….
“Geloof is de zekerheid dat alles waarop we hopen werkelijkheid wordt, het overtuigt ons van de waarheid van wat we niet zien.” (Hebreeën 11:1)

Draag bij aan een duurzame schepping!

   

Productspecificaties:

Materiaal100% Katoen
Stofdikte185 g/m2
PasvormStandaard
MaattabelBekijk de maattabel
GeslachtDames
Beschikbare matenXS t/m XXL
Aantal kleuren38
Soort HalsRond
Soort neklabelMerk- en maatlabel in 1
WasvoorschriftWassen tot 40°, geen wasverzachter
DroogvoorschriftNiet in de wasdroger
StrijkvoorschriftNiet over bedrukte delen strijken

 

Maattabel:

MaatLengteBreedte
XS5841
S6044
M6247
L6450
XL6653
2XL6856

Lengte meten: Meet van nek tot onderzijde.
Breedte meten: Meet van oksel tot oksel.
Let op: Bovenstaande maten kunnen +- 2.5 % afwijken

 

Extra informatie

Selecteer maat

XS, M, L, XL, XXL