Jesus is the true God – christelijke heren hoodie biokatoen 29 kleuren

 39,95

Een extra tekst? De print in een andere kleur of ander formaat? of welke andere wens dan ook, geef hem aan! Een tweede print kost € 8,50 extra.

Productbeschrijving

En de HEER zal koning worden over de hele aarde. Dan zal de HEER de enige God zijn en zijn naam de enige naam. Zacharia 14:9

Een prachtig Christelijke hoodie met de boodschap Jesus is the true God. Ongesproken evangelisatie is een ideale manier om mensen de kans te geven, uit zichzelf, een gesprek te starten of vragen te stellen.

Wij checken elk ontwerp gratis of foutjes en uitlijning voor wij uw bestelling doorzetten!

Deze christelijke hoodie is gemaakt van Hoogwaardige biokatoen,  heerlijk voor de winter en in maar liefst 29 kleuren beschikbaar!

U kiest uw product, in dit geval een hoodie, u kiest de print, de kleur en maat en past de grootte van de print, de plaats en kleur van de print eventueel geheel naar wens aan! Voor wij uw Sweater gaan drukken zullen wij na ontvangst van uw betaling altijd een voorbeeld sturen van het door u bestelde product zodat u de ruimte heeft om eventueel, GEHEEL GRATIS, nog zaken naar uw wens te laten aanpassen.

85% katoen / 15% polyester. Gemaakt van 85% biologisch katoen en 15% gerecycled polyester. De GOTS-labels (Global Organic Textile Standard) worden afgeleverd door Ecocert Greenlife. Geborsteld fleece 3 draden LSF (Low Shrinkage Fleece) aan de binnenkant. Enzymgewassen. Gekamd katoen. Rechte snit. 1×1 ribboord in buisconstructie voor een betere afwerking aan de mouwuiteinden en de onderkant. Kangoeroezak. Gevoerde capuchon 100% katoen, jerseykatoen 180 g. Nektape in ton-sur-ton jersey en halvemaanvormige afwerking aan de binnenkant van de kraag. Afwerking dubbel stiksel aan de mouwuiteinden, onderkant en hals.

Productspecificaties:

Stof:85% katoen / 15% polyester
Stofdikte:280 g/m²
Pasvorm:Standaard
Maat / Merk Label:Ja

Maattabel:

MaatLengteBreedte
S6851
M7054
L7257
XL7460
2XL7663
3XL7866

Extra informatie

Selecteer maat

S, M, L, XL, XXL, XXXL