Hoop – Jeremia 29-11 hoodie van Hoogwaardige biokatoen in 29 kleuren

 39,95

Een extra tekst? De print in een andere kleur of ander formaat? of welke andere wens dan ook, geef hem aan! Een tweede print kost € 8,50 extra.

Productbeschrijving

Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jeremia 29:11

Hoop – Jeremia 29-11 hoodie van Hoogwaardige biokatoen

Een prachtig Christelijk heren hoodie met de boodschap Hoop – Jeremia 29-11. Ongesproken evangelisatie is een ideale manier om mensen de kans te geven, uit zichzelf, een gesprek te starten of vragen te stellen.

Wij checken elk ontwerp gratis of foutjes en uitlijning voor wij uw bestelling doorzetten!

U kiest uw product, in dit geval een hoodie, u kiest de print, de kleur en maat en past de grootte van de print, de plaats en kleur van de print eventueel geheel naar wens aan! Voor wij uw Sweater gaan drukken zullen wij na ontvangst van uw betaling altijd een voorbeeld sturen van het door u bestelde product zodat u de ruimte heeft om eventueel, GEHEEL GRATIS, nog zaken naar uw wens te laten aanpassen.

85% katoen / 15% polyester. Gemaakt van 85% biologisch katoen en 15% gerecycled polyester. De GOTS-labels (Global Organic Textile Standard) worden afgeleverd door Ecocert Greenlife. Geborsteld fleece 3 draden LSF (Low Shrinkage Fleece) aan de binnenkant. Enzymgewassen. Gekamd katoen. Rechte snit. 1×1 ribboord in buisconstructie voor een betere afwerking aan de mouwuiteinden en de onderkant. Kangoeroezak. Gevoerde capuchon 100% katoen, jerseykatoen 180 g. Nektape in ton-sur-ton jersey en halvemaanvormige afwerking aan de binnenkant van de kraag. Afwerking dubbel stiksel aan de mouwuiteinden, onderkant en hals.

Wasvoorschift: Wassen op maximaal 30°, de shirts kunnen niet in de droger gedroogd worden vanwegen het behouden van de kwaliteit van de print! Onze prints zijn van hoge kwaliteit en zien er na tientallen wasbeurten nog als nieuw uit!

Productspecificaties:

Stof:85% katoen / 15% polyester
Stofdikte:280 g/m²
Pasvorm:Standaard
Maat / Merk Label:Ja

Maattabel:

MaatLengteBreedte
S6851
M7054
L7257
XL7460
2XL7663
3XL7866

Extra informatie

Selecteer maat

S, M, L, XL, XXL, XXXL