Christelijke Snapback pet – Perfectly Imperfect – 7 kleuren

 19,95

Wil je de print in een andere kleur? Geen punt! Geef dit gewoon aan bij Je wensen, tijdens het bestellen, dit kost niets extra.

Ook wanneer je de print liever iets groter of kleiner op je Christelijke Snapback wilt hebben dan kun je dit aangeven tijdens het bestellen en passen we dit gratis voor je aan!

Een extra tekst? De print in een andere kleur of ander formaat? of welke andere wens dan ook, geef hem aan! Een tweede print kost € 8,50 extra.

Productbeschrijving

Jij bent zo kostbaar in mijn ogen, zo waardevol, en Ik houd zo veel van je dat Ik de mensheid geef in ruil voor jou, ja alle volken om jou te behouden. Jesaja 43:4

Deze originele Snapback pet met de boodschap: Perfectly Imperfect, is verkrijgbaar in 7 kleuren! Wil je de print in een andere kleur? Geen punt! Geef dit gewoon aan bij Je wensen, tijdens het bestellen, dit kost niets extra. Ook wanneer je de print liever iets groter of kleiner op je Christelijke Snapback wilt hebben dan kun je dit aangeven tijdens het bestellen en passen we dit gratis voor je aan!

Draag bij aan een duurzame schepping!

   

Productspecificaties:

100% zwaar geborsteld katoen op frontpaneel en zonneklep, mesh 100% polyester. 5 panelen. Verstelbare druksluiting van plastic. (zie hieronder de werkelijke weergave)

Christelijke Snapback pet Christelijke Snapback pet

Onze werkelijk print kwaliteit is vele malen beter als op onderstaande getoonde voorbeeld product foto’s! Wij werken namelijk met een High presure folie die als 1 mooie en scherpe laag of de Pet geplaatst wordt!

Christelijke Snapback pet - Perfectly Imperfect - 7 kleuren